Meteen naar de inhoud

Ander werk in de fabriek

  Zaterdagmiddag, om twee uur en bij een graadje of 28, verzamelde het Steenovensvolk zich voor de laatste overdekte repetitie in Dorpshuis Beatrix. Vandaag naast zang ook tijd voor de doorpas.
  Petra, vandaag zonder kledingrek, maar ook nu weer met kledingstukken en andere accessoires, hielp waar nog nodig de Steenovenvolkers aan gepaste kledij. Gedurende de middag werd daar op afstand naar gekeken en van op- en aanmerkingen, tips en trucs voorzien. Even bijtanken met een banaantje en we gaan weer door.
  Petra is naast kledingadviseur bij “Over&Weer” een echte Steenovenvolker. Voor wie het nog niet weet: Petra heeft thuis een toneelkamer vol benodigdheden en heeft aangegeven niet meer te willen verhuizen! Duidelijk waarom!
  De harmonie in het Steenovenskoor neemt toe. Na het altijd weer hillarische maar serieuze inzingen gaan we aan de slag. Leontien wordt steeds kritischer en dat is een goed teken hebben wij inmiddels begrepen! Tussen de bedrijven door blijft zij schaven aan ritmes, geluiden en hoe dit alles zo goed mogelijk weer te laten geven. Ook bij het Steenovensvolk krijg je regelmatig ander werk in de fabriek.

  Steiny Boender

  [flickr_set id=”72157669373764635″]