Ga naar de inhoud

Andere looprichtingen oefenen

  Pieter, Rob en Jeanet namen Erik, Robin en mij mee naar de locatie aan de Waal. Met zijn alle bespraken we waar de wagen komt te staan en wat andere, nog geheime, details. Met tassen en jassen lokaliseerden we de wagen en gingen de hele scène oefenen. Het was even wennen, want alles moest in spiegelbeeld gespeeld worden. We hadden namelijk in de tuin van Rob wat andere looprichtingen geoefend. Maar na een paar keer oefenen ging het best soepel lopen.

  IMG_3062

  De wagen is af! Nou ja, het timmerwerk. Nu nog inrichten. Het ziet er nu al prachtig uit. In de tuin van Rob hebben we de scène met de juiste kleding geoefend. Ook een lijstje gemaakt met wat we allemaal nodig gaan hebben zoals theekopjes, stoelen etc. Het begint nu echt dichtbij te komen!

  DSCN6077

  Erik kon er de zevende repetitie helaas niet bij zijn. Wel zijn Pieter, Robin en ik naar de locatie aan de Waal gegaan om te oefenen. Pieter heeft ons geholpen met nog betere tekstbeheersing en alle gedachtengangen te koppelen aan de tekst. Het was een erg leuke repetitie. Ik houd wel van dit detailwerk. Volgende week dinsdag de laatste repetitie aan de Waal met wagen en dan is het al bijna zover!

  Harmke Borkent