Meteen naar de inhoud

Bijzondere ervaring #d777

  Meteen na de voorstellingen komen er enthousiaste reacties binnen
  #d777 http://d779.nl/heerlijke-avond-geweldig-genoten/

  21191676450_c083dec8b0_o 21322137611_bcd8e9be7c_o
  De Expeditie laat Doesburg op een onverwachte manier zien en neemt bezoekers mee naar plaatsen waar zij anders niet zo snel komen.
  Naast de veel voorkomende “Ik laat me verrassen” of “Ik ken één van de spelers” opmerkingen, praten mensen na afloop van een scène onderweg naar een volgende lopend, fietsend of tijdens de rit met de paardentram met elkaar over de locatie (“heel vroeger was daar …”) of wordt de scène opnieuw beleefd. Zij zijn onder de indruk van de verrassende voorstellingen en natuurlijk ook van de schoonheid van Doesburg. En het bezoek van de voorstellingen in kleine groepen draagt veel bij aan de expeditie ervaring. Ook de organisatie krijgt complimenten.

  “Ik vond het bijzonder in een kleine groep op kleine afstand van de spelers samen iets te beleven. De kwetsbaarheid die er dan omheen hangt was bijzonder. Het ontroerde ons. Het stuk van de meiden in het schilderatelier spande de kroon. Het was zo mooi, zo dichtbij en zo oprecht. Prachtig.” (bezoeker Route 777)

  “Door samen dat te beleven krijg je al een beetje contact dat is leuk.” (bezoeker Route 777)

  “Het was een heel verrassende avond met voor mij bekende en onbekende spelers. Veel jongeren die meededen. Mooie plekken waar we terecht kwamen. Leuk om met een groep naar de voorstellingen te kijken.” (bezoeker Route Does)

  “Leuk dat er zoveel herkenning bij elkaar is. Je groet elkaar alsof je wekelijks bij elkaar op de koffie komt.”

  “Het was fantastisch, leuk om Doesburg op deze manier te ervaren. We hebben genoten!”

  “Het was prachtig, ik heb zo vreselijk genoten. Het versterkt de saamhorigheid en het plezier van het leven en wonen in dit kleine plaatsje.”

  21318844098_ba7b4e6b6d_o 20695779583_fee7ebe960_o

  “Creatief en zeer verrassend, voor herhaling vatbaar, wat hebben we genoten!” (bezoeker Route Burg)

  “Ik vond het super en voor herhaling vatbaar.” (bezoeker Route 777)

  “Sfeervolle dans, prachtig toneelspel. Het stuk “Vragen” raakte me echt. Veel bewondering voor alle vrijwilligers en de organisatie.”

  “We hebben genoten van de Expeditie en zijn onder indruk van de kracht van kleinkunst en muziek”

  “Vandaag voor de zoveelste keer op straat aangesproken door iemand die ik niet ken. Uitspraken als:
  “Jullie zijn geweldig, ik heb zo genoten”,
  “Mijn kleinzoon heet Philemon, naar dat verhaal wat je vertelde”,
  “Ik wist niet dat Doesburg zoveel talent had”,
  “Het paste ook allemaal zo mooi bij elkaar, terwijl het zulke verschillende dingen zijn”.
  Dit is een greep uit wat ik nog weet. Kortom degenen die het gezien hebben vinden het allemaal fantastisch.” (Mieke Wijnakker, Route Does)

  “Hier krijg ik veel energie van. Dank je wel!”

  “Het was een feestje gisteravond in Doesburg bij D777! We hebben genoten!! Onze complimenten!!”

  “Bij de voorstelling in de kerk met de dansers, het koor en de organist was ik tot tranen toe geroerd.” (bezoeker Route Burg)”

  “Ik heb het een mooie route gevonden. En van anderen gehoord dat de andere routes ook mooi waren. Complimenten voor de Plaats. De mensen die niet geweest zijn hebben echt wat gemist.” (speler Route Does)

  “Gisteravond hebben wij echt enorm genoten van de eerste expeditie avond. We hebben gisteren de Route Does gelopen. Volop verwonderingen, verassingen en verbazingen. Wat een leuke voorstellingen op mooie locaties. Als nieuwbakken inwoners van Doesburg is dit een unieke kans om de stad een beetje beter te leren kennen. Applaus voor alle vrijwilligers die op welke manier dan ook een bijdrage leveren aan dit evenement. Gelukkig hebben we ook nog kaarten voor de andere routes …”

  “Jammer dat we andere 2 routes niet hebben gelopen.” (bezoeker Route 777)

  21313945235_c88b12b828_o 21128194079_61f83c5bc1_o

  “Zo inspirerend om mee te doen in het projectkoor en in het geheel. Niet in het minst vanwege de prachtige akoestiek in de Martinikerk. In samenwerking met de dansers van Dance Skill, zo bijzonder!”

  “Heel veel enthousiasme bij de spelers. Ik vond de voorstelling in het Raadhuis echt heel mooi met een fantastische bode! Leuke combinatie! ” (bezoeker Route Does)

  “Iedereen bedankt voor jullie belangstelling. Het geeft een enorme boost als er vanuit het publiek reacties komen. Ik heb genoten mee te mogen doen met een jonge groep mensen.” (Henk van der Horst, speler in Route Does)

  “Het was weer een fantastische avond: ik heb genoten en noem het luister- en kijkcadeautjes. Ik verheug mij nu al op Kamp&Geit

  “We hebben heel graag geholpen. Het was een prachtige ervaring.”(Cor van de Bergh, Plusbus)

  “Geweldig! Zij aan zij in een aangrijpend mooi IJssellandandschap. Een schitterend optreden van dansers, zangers en muziek. Voor de muziek van het orgel kom ik in de kerk. Kortom genieten!”

  “Het was een feestje gisteravond in Doesburg bij D777! We hebben genoten!! Onze complimenten!!”

  “Inburgeren in Doesburg is niet zo moeilijk! Allemaal vriendelijke gastvrije mensen. We leren door mee te doen veel leuke mensen kennen en voor ons nog onbekende delen van het mooie stadje Doesburg!”

  “Zo leuk om dit mee te maken, je valt van de ene emotie in de andere. Hier krijg ik veel energie van. Dank je wel!”

  “Topresultaat”

  “GEWELDIG!!!!!!! In 1 woord groot succes.”

  “Veel positieve geluiden na afloop. Een echtpaar vertelde kippevel te hebben, een ander stel had buiten het moois gehoord en vroeg of ze mochten aanschuiven, en zo nog veel meer complimenten voor de sfeervolle scenes/optredens.”

  “Geweldig optreden, ik kreeg keer op keer een brok in mijn keel. Prachtig!”

  “Wij hebben elke avond ontzettend genoten. De voorstellingen waren verrassend en van hoog niveau. In één woord uniek!” (bezoeker van alle drie Routes)

  “De route was erg leuk. Afwisselend, enthousiaste gids, mooie performances op verrassende plekken.” (bezoeker Route Does)

  “Superleuke Route 777 met als persoonlijke favorieten de gitaardames en het ballet bij de kerk! De rest was ook heel erg leuk.” (bezoeker Route 777)

  “Het was geweldig. Theater De Plaats weet van wanten. Mooie locaties en onwijs mooie spelers en speelsters.” (bezoeker Route Burg)

  “Het was een geweldig leuke avond. Wat een actieve, creatieve mensen wonen er in Doesburg.” (bezoeker Route 777)

  “Ik heb genoten van de diversiteit en de kwaliteit van de voorstellingen. Dank!” (bezoeker Route Burg)

  “De variatie van locaties, type kunst en inhoud was zeer gevarieerd. Wat een feest!” (bezoeker Route Burg)

  “Alle vijf voorstellingen die wij bezochten boeiden vanaf het begin tot het eind. Heel bijzonder vonden wij de uitvoering in de Boomgaard en de Martinikerk.” (bezoekers Route Burg)

  “Het was een fantastische avond, ik zag het als 5 cadeautjes. Een avond met een gouden randje. Ook de sfeer vond ik heel prettig. Ik blijf jullie volgen.” (bezoeker Route Does)

  “Ontroerende en goed gespeelde voorstellingen meegemaakt. Uitschieters zag in IDO en in de Spar en het acteerwerk van de dame op het korfbalveld. Mooi uit het leven gegrepen verhalen. Echt top.” (bezoeker Route 777)

  “Verwonderend, verbazend, verrassend. Dit zijn zo een paar woorden die me te binnen schieten als ik aan Expeditie Doesburg777 denk. Wat hebben we genoten van alle voorstellingen op de bijzondere plekken. Stuk voor stuk pareltjes. We hebben enorm genoten. Chapeau voor iedereen die hieraan mee heeft gewerkt op welke wijze dan ook.” (bezoeker alle Routes)

  “We hebben een heerlijke avond gehad. Het fietsen door het mooie Doesburg was al leuk en dan ook nog al die fantastische voorstellingen. We hebben er erg van genoten en kijken uit naar nieuwe activiteiten van De Plaats.” (bezoekers Route 777)

  21126997300_790d385c8f_o 21288828106_a5ef18fc35_o

  “Na eerder kennis gemaakt te hebben met de ‘expedities’ van de Plaats in Arnhem vind ik het geweldig om dit in mijn eigen woonplaats te ervaren. Ik heb wederom genoten!” (bezoeker Route Burg en Route 777)

  “Ik vond het weer heel leuk. Vooral het optreden van Hildegard von Bingen was onvergetelijk!!!!” (bezoeker Route Does)

  “Ik vond het heel bijzonder al die fantasieën en uitvoeringen en dan ook nog op zulke mooie locaties. De fantasie over Hildegard von Bingen vond ik heel fraai en mooi uitgevoerd. Kortom, ik heb genoten!” (bezoeker Route Does)

  “Het was een geweldige ervaring. Unieke opzet. Complimenten aan allen die hieraan hebben meegewerkt. Dit is voor herhaling vatbaar.” (bezoeker Route Burg)

  “Ik heb er enorm van genoten, en ik lees dat ik zeker niet de enige ben. Het niveau van de voorstellingen was hoog. De Martinivoorstelling en de Boomgaard sprongen er voor mij uit als emotionele hoogtepunten. Maar er waren vele leuke en indrukwekkende voorstellingen. Hildegard van Bingen mocht er ook zijn en het stuk in de Kloosterstraat. En de locaties: wat een kado om in de Hooiberg, Koldewey binnen te mogen. Hoe vaak ben ik daar niet langs gelopen en met bewondering gekeken naar de bijzondere architectuur. En de tuin vanuit het park, inderdaad een droom en wondertuin. Knap gevonden allemaal.”

  “In Doesburg ontroerde de boomgaard ‘appèl op je smaak’ met prachtige zang en moderne dans door jonge spelers. Beklemde het verhaal in huis met ‘De laatste tikken’. (Wat een prachtige locatie om binnen te mogen komen!) Was het bijna gênant om in het huis van vreemden getuige te zijn van mooi spel bij ‘zij aan zij’ wat ook tegelijk vreselijk grappig was. Bij ‘droom van elke vrouw’ had het stuk steeds verrassende wendingen in combinatie met oubollig klinkende muziek. In een huifkar vervoerd naar de kerk. ‘Een nieuw verhaal’ waarbij het vreemd voelde om op een podium te zitten en de lege kerk een andere invulling te zien krijgen. Zang en dans in één woord prachtig! Kortom, het was geweldig.” (bezoeker Route Burg)

  “We hebben er echt van genoten. Zo leuk en gek eigenlijk om zo samen te werken in mijn stadje.”

  “Heel veel dank voor 2 fantastische weekenden met ontroerende verhalen, het liefelijke decor van Doesburg, de contrasterende en altijd verrassende scenes, de open en gezellige sfeer in de groepen, interactie met de spelers en perfecte en toch intieme organisatie! Een editie om meer dan trots op te zijn! Dank, dank aan alle betrokkenen.” (bezoeker van alle Routes)

  “Ook wij hadden weer een goede avond. Die vader moeder dochter in het trappen/huis vond ik wel het allermooiste. Maar de combinatie van huizen, kerk, kledingzaak, lopen en met de koets die doet het hem. Dank daarvoor.”

  “Wat hebben we met veel plezier opgetreden. 25 sets in vijf avonden. Fantastisch geregisseerd door Nicole Vervloed en samen met actrice Tineke Beekman werden we een echte eenheid. Wij willen meer en meer…. ” (BENG BENG BENG – Mart,Ben,Gerard -, spelers Route Burg)

  “Heel verrassende, mooie en ontroerende voorstellingen gezien in mijn oude geboortestad. Een bijzondere ervaring.” (bezoeker Route 777)

  “Helemaal eens met al die complimenten. Ik ben blij daar ook een steentje aan te hebben kunnen bijdragen.”

  “Ik geef als cijfer een 777.”

  “Fijne formule: plek zoekt mens; groep zoekt plaats __ Locatie + inspiratie + creativiteit + inzet __ verrassende voorstellingen, ieder met eigen karakter. Hierbij biedt de monumentale, ambachtelijke en/of industriële sfeer van Doesburg absolute meerwaarde! Wanneer is volgende mooie getal dat het vieren waard(ig) is?” (bezoeker Route Does en Route 777)

  “Het werd een feestje om daar te werken. De uiteindelijke voorstelling voor het publiek had nog het verrassende effect dat beide dames nog natuurlijker speelden dan zonder publiek.” (Mieke Wijnakker, regisseerde de scene bij de Spar)

  “Bedankt voor deze bijzondere happening! Ik heb genoten.”

  21128164479_6abfe64515_o 21323255701_a5692e4bf4_o

  “Ontzettend mooie indrukwekkende voorstelling in de Martinikerk”
  https://youtu.be/CwkUKS-TcRw