Meteen naar de inhoud

De inschrijving sluit over tien dagen

    Het is lente. De koeien dromen van Sonsbeek, de vogels fluiten Bach. Wie wil er nu niet meezingen in ArnhemCS met Muziektheaterkoor De Plaats? De inschrijving sluit over tien dagen.

    Muziektheaterkoor De Plaats zoekt zangers voor een bijzonder en groots project rondom het nieuwe Station Arnhem Centraal. De gemeente, NS en ProRail hebben toestemming gegeven aan De Plaats om tussen 27 september en 7 oktober 2017 acht avonden lang een bijzondere muziektheatrale route te organiseren, de voorstelling ArnhemCS op en rond Station Arnhem Centraal.
    Het Muziektheaterkoor zal een van de zes scènes voor zijn rekening nemen, samen met een professionele zangsolist. Albert Hoex zal de tekst schrijven en dirigent en componist Lucas Wiegerink zal de muziek componeren. Ook zal er een regisseur of choreograaf met het koor komen werken. De scène zal ca. 12 minuten lang worden. Het koor zal in het prachtige trappenhuis van de parkeergarage gaan zingen. Een ruimte met heel veel mogelijkheden en een mooie akoestiek. Er is plaats voor ca. 45 zangers.

    Kijk hier voor meer informatie over de repetities en de voorstellingen en schrijf je meteen in.