Viert u een jubileum?

Laat u dan inspireren door de organisatie van Wageningen (750 jaar) en Doesburg (777 jaar). Een van de hoogtepunten van de viering van Wageningen 750 was Expeditie Wageningen 750, met ruim 400 spelers van 17 amateurgezelschappen in acht scènes op bijzondere locaties een organisatorisch wonder, volgens vele betrokkenen.
Na zijn bezoek aan Expeditie W750 vond de burgemeester van Doesburg zelfs een speciaal jubileumjaar (777) uit om Expeditie Doesburg777 mogelijk te maken.

image-3959.jpg

Deze projecten waren niet alleen mooi, verrassend en ontroerend voor de duizenden bezoekers, maar vooral ook leuk, hartverwarmend en verbindend voor de honderden spelers, vrijwilligers en begeleiders die de voorpret van het maken van een speciale voorstelling met elkaar deelden en ook na de laatste voorstelling samen actief bleven.
Dat geldt ook voor andere projecten die Productiehuis P22 organiseerde, zoals Kamp&Geit, WestWaarts en Spijkerkwarts.
In deze projecten is er niet alleen een rol voor alle bewoners van een stad of wijk die willen meedoen, maar zorgt P22 er ook voor dat de sociale meerwaarde nog lang na de laatste voorstelling aanwezig blijft. Om die reden steunen bijvoorbeeld ook corporaties, buurt- en wijkcentra en scholen deze projecten.