Meteen naar de inhoud

Onder de indruk #d777

  Expeditie Doesburg777 zingt nog lang na. Doesburg is onder de indruk van de knappe organisatie en begint al voorzichtig na te denken over het volgende jubileumjaar. Op naar 779?
  doorenvoor
  Doesburg viert 777 jaar stadsrechten. Dit wordt afgesloten met een bijzondere voorstelling: Expeditie Doesburg777. Een voorstelling in, met, door en voor Doesburg.
  Expeditie Doesburg777 speelt op achttien bijzondere locaties in Doesburg. Op elke locatie is een scène gemaakt die past bij die locatie. Al deze scènes vormen samen Expeditie Doesburg777. Een avontuurlijke en originele theaterreis door Doesburg.
  Het publiek ziet Expeditie Doesburg777 in drie routes: Route Does, Route Burg en Route 777. Elke route is een complete voorstelling. Meteen na de voorstellingen komen er enthousiaste reacties binnen. Doesburg is onder de indruk.

  “Het was een TOP avond, blij dat ik erbij was!!!!!! Zó gezellig en zoveel moois gezien en gehoord…. En wat een organisatie, Jeanet Hacquebord, petje af!!!!!!”

  “Geweldig Jeanet! Proficiat!”

  “Jeanet, ik maak een diepe buiging voor jouw inzet en de bergen werk die je hebt verzet voor Doesburg777. Ik dank je voor in het vertrouwen dat je in me stelde in het stukje dat ik mocht meedoen. Het was me een genoegen.”

  “Ging helemaal prima! Complimenten voor de professionele organisatie.”

  “Hallo Jeanet, Bedankt voor al jouw goede zorgen, de organisatie, je open zijn voor suggesties etc… Het was mooi om mee te maken en bijzonder om te ervaren.”

  “Petje af hoe je/jullie het allemaal hebben georganiseerd, geweldig!”

  “Compliment voor de organisatie.”

  “Veel bewondering voor alle vrijwilligers en de organisatie.”

  “Vandaag voor de zoveelste keer op straat aangesproken door iemand die ik niet ken. Uitspraken als:
  Wat een organisatie, fantastisch, Dank jullie wel voor de organisatie, we hebben zo genoten van alles.” (Mieke Wijnakker, Route Does)

  “Beste Jeanet, Ik ben hier heel erg blij mee, en wil je heel erg bedanken hiervoor. We hebben heel erg genoten en vonden het heel erg leuk en gaaf om te doen. Ook hebben we in alle voorstellingen geweldige reacties gekregen vanuit het publiek. Bedankt voor jouw organisatie.” (Silvie Augustijn, Dansstudio Jazzyl)

  “Gisteravond erg genoten van Route Burg, wat een prestatie hebben al de spelers neergezet. Ook enig om in de huizen een kijkje te kunnen nemen. Petje af hoe je/jullie het allemaal hebben georganiseerd, geweldig!”

  “Het was een fantastische avond, complimenten voor de organisatie.” (bezoeker Route Burg)

  “Ik vond de route heel interessant en de moeite die jullie voor mij deden en de service die jullie hebben verleend geweldig.” (bezoeker Route 777)

  “Heel erg bedankt voor het fantastische project. Wat waren jullie zelf ook enorm prettig in de omgang. Overal, in vele situaties en samenwerkingen!” (bezoeker Route Burg)

  “Prima georganiseerd en snel en goed opgelost toen bleek dat het programma niet helemaal liep zoals gepland. Mooi stadje Doesburg!” (bezoeker Route Does)

  “De organisatie was weer perfect.” (bezoeker Route Burg)

  “Complimenten voor de mensen van de Plaats qua organisatie en dat jullie dit zo uit de mensen hebben gehaald.” (bezoeker Route 777)

  “Een leuke, verrassende avond. De organisatie verliep prima.” (bezoeker Route Does)

  “Ontzettend lief dat je dit zo voor ons geregeld hebt (met de Plusbus). Daarnaast zijn we ook heel erg blij dat we zo toch samen alle voorstellingen kunnen bezoeken. Heel fijn. Onze dank daarvoor.” (bezoeker in rolstoel)

  “Het was geweldig en zal lang nazingen in Doesburg. Ik zal jullie zeker in de gaten houden, want wat een leuke manier om je/ een stad te leren kennen.”

  “Al jaren bezoek ik voorstellingen, en toch lukt het jullie steeds weer om me te ontroeren, verbazen, confronteren, nieuwsgierig te maken en te laten genieten van alles. Een geweldig concept dat toch weer vernieuwend is. Steeds neem ik andere mensen mee en die weten niet wat ze meemaken.” (bezoeker Route Burg)

  “Zeer geslaagd. Veel bewondering voor de organisatie.”

  “Wij hebben volop genoten van de enthousiaste optredens en de verrassende locaties. Zo hebben wij ook Doesburg op en heel andere wijze leren kennen met zijn enthousiaste bewoners. Wij komen daardoor zeker vaker in Doesburg.” (bezoeker Route Burg)

  “Prima organisatie, sfeervolle en heel diverse locaties en verrassende voorstellinkjes. Bedankt!” (bezoeker Route Does)

  “Goed gedaan goed georganiseerd.”

  “De komst van theater De Plaats heeft een enorme positieve beweging veroorzaakt in Doesburg. Het was een groot succes en het zal nog wel een tijdje nagonzen in het stadje. Bedankt voor jullie enorme inzet”

  “Als publieksbegeleider, als lokatiebegeleider (Koldeweij) en als voorzitter Doesburg777 vond ik Expeditie D777 geweldig.
  – Als publieksbegeleider heb ik alle routes begeleid. Wat een verscheidenheid aan voorstellingen! Wat een kwaliteit en wat een enthousiasme!
  – Als lokatiebegeleider heb ik meegemaakt hoe Tineke, Gerard, Ben en Martin (en Balthasar) een fantastisch team werden en de sterren van de hemel speelden.
  – Als voorzitter van Doesburg777 kan ik mij geen betere afsluiting van ons feestjaar voorstellen. Dankzij de geweldige inzet van honderden Doesburgse vrijwilligers en een klein team professionals van De Plaats.
  Voor herhaling vatbaar!!” (Jan van Amstel)

  Eerdere reacties op de voorstellingen staan hier.

  D777 poster