Ga naar de inhoud

Van Zwitsal naar CODA zoekt vrijwilligers

    Muziektheater De Plaats zoekt voor Prateur Apeldoorn: Van Zwitsal naar CODA vrijwilligers die meehelpen tijdens de voorstellingen in april.

    Van Zwitsal naar CODA is een muziektheatervoorstelling die zich afspeelt op zes unieke locaties in Apeldoorn. Het publiek reist te voet en per (historische) bus onder begeleiding van publieksbegeleiders van locatie naar locatie. Het publiek bekijkt op elke locatie een scène van ca. 12 minuten.
    Het publiek start op een centraal punt: Foenix (Vlijtseweg 136, Apeldoorn) en gaat van daaruit in groepen uiteen. Na de voorstelling wordt iedereen weer teruggebracht naar het startpunt. Na afloop is er een Meet&Greet met spelers en publiek.

    Lijkt het je leuk om mee te werken aan dit grote muziektheaterproject, wil je meer weten over wat, wanneer en waar, de informatiebijeenkomst op zaterdag 17 februari en de instructieavond op dinsdag 3 april en hoe je je kunt inschrijven? Lees dan hier verder.

    Wil je meer weten over hoe het is om publieksbegeleider of locatiebegeleider te zijn? Kijk dan op deze pagina, waar twee ervaren publieksbegeleiders aan het woord komen.