Meteen naar de inhoud

Verhuizen naar de Overkant

De première van Verlangen naar de Overkant zit er op. De eerste tweets en premièrefoto’s staan op de website. Berichten rondom de première op radio, tv en in de kranten zijn verzameld. In de mailbox stromen de reacties binnen. Een kleine bloemlezing:

We hebben genoten van het Oerol (oeverol)sfeertje. Aardige verhalen, mooie muzikale begeleiding en een goed geregelde organisatie. Proficiat met jullie succes!

We hebben een heel leuke avond gehad. Mooie locatie. Een gezellige sfeer met de bezoekers. En leuk dat we later bij het Dijkmagazijn nog wat konden drinken en met de spelers na konden praten. Een prachtig initiatief en uitstekend georganiseerd!

Ik heb genoten van het spel en van de prachtige omgeving. Vooral de combi was geweldig! Heel veel dank voor deze mooie avond, waar zoveel voorwerk en plezier in zit.

Geweldig hoe jullie het hoog water hebben omzeild en alles aan de Beuningse kant hebben gebracht.

Wij vonden het geweldig. Goed georganiseerd. We waren echt blij dat we erbij hebben kunnen zijn.

Ik vond het heel bijzonder. De prachtige natuur als decor, het hoge water, het spel, de muziek: magisch! Mijn dochters (10 en 12) waren mee en vonden het eerst maar niks. Maar de voorstelling van de kunstenaar vonden ze geweldig. Diepe buiging voor alle mensen die hier aan mee gewerkt hebben.

Wij vonden de locatie aan het water erg geschikt en voegde veel toe aan de sfeer. Het is een leuk concept om van de ene naar de andere locatie te lopen.

Vond het knap hoe alles in elkaar zat. En hoe jullie met de situatie (hoog water en wegopbreking) zijn omgegaan. Bedankt voor de mooie voorstelling en succes voor de toekomst.

Wil ff laten weten hoe geweldig we het hebben gevonden. Hoe jullie een en ander hebben opgelost. Chapeau en ga zo door.

debetuwewk26_001
Burgemeester van Asseldonk blikt in De Betuwe terug op Verlangen naar de Overkant en roemt de organisatie: “Ik heb dan ook enorm veel bewondering en respect voor al die inzet en motivatie … Niets kon je als bezoeker merken van het gegeven dat er zoveel veranderingen doorgevoerd moesten worden op zo’n korte termijn. Het was klasse.”

maasenwaler3juli2016

Ook de tweede dag levert mooie beelden op.

Gelderland leeft mee
De berichten over de repetities in de jungle, bij hoog water en op nieuwe locaties hebben de dijkdoorbraak bij Weurt en de andere verhalen van Verlangen naar de Overkant op een positieve manier in het nieuws gebracht. Iedereen wil weten hoe het nu gaat en er zijn al heel wat extra kaartjes verkocht. Daarom besteden verschillende media dezer dagen aandacht aan de verhuizing naar de overkant en het organisatievermogen van de bewoners.

In de aanloop naar de première komt Verlangen naar de Overkant op dinsdag 14 juni op de radio bij Frank van Dijk en donderdag 16 juni op de radio in Op de Bedrand (’s ochtends vroeg om 6:20) en later die dag ook op TV.

Frank van Dijk op Radio Gelderland (donderdag 14 juni 16:20 uur doorspoelen naar 20:25, direct na de Bee Gees)

de_gelderlander_-_betuwe_-_15-06-2016_print_001

Op de bedrand, Corine van Dijk op donderdag 16 juni om 6:22 uur Het hele circus verplaatsen (vanaf 22:30 min)

Christo test een nieuwe manier om aan de overkant te komen
christo


Beuningen Magazine: ‘Verlangen naar de overkant’ blijkt voorspellend