Meteen naar de inhoud

voorstellingsvermogen

De meeste projecten van P22 hebben veel deelnemers. Honderden vrijwilligers, begeleiders en spelers zorgen voor veel voorpret. Met een uitgekiend systeem kunnen spelers ook bij elkaars repetities en voorstellingen kijken. Alles is te volgen in de repetitieverslagen op de projectwebsites. Op Twitter en Facebook. In de fotoreportages, video impressies. Dat levert mooi materiaal voor de programmaboekjes en online overzichten. Dat maakt de voorbereidingen minstens zo leuk als de voorstellingen met publiek.
videos

“Verrassend, afwisselend, bijzonder. Deelnemers aan Expeditie W750 reageren met bewondering op zowel de locaties, de optredens, de combinaties van orkest, koren en theatergroepen, als de hele organisatie. Ook de opzet als geheel, waarbij publiek in groepjes met Amerikaanse schoolbussen van plek naar plek gaat en telkens een nieuwe verrassing krijgt is bijzonder. … Het is ook een organisatorisch wonder … Zeven publieksgroepen op een avond. Begeleiders zorgen dat niemand van de groep afdwaalt en alles strak op tijd begint zodra het publiek is gearriveerd. Krukjes en banken zijn overal voor de toeschouwers klaargezet.”
(uit de recensie van de eerste week Expeditie W750 in Stad Wageningen)
“Mooi dat dit zo kan, op al die locaties. Ik zou best willen dat ze bij ons ook zoiets deden.”, aldus een enthousiaste bezoeker uit een andere stad.