Ga naar de inhoud

VP

De deadline nadert. En er moet nog zó veel gebeuren.
P22 maakt de productie af. Precies op tijd. Binnen budget. Compleet.

[expand title=” P22 voor makers” trigclass=”awesomearrows”]
Als een theatermaker zich heeft bewezen met een fantastische voorstelling en de volgende keer nog veel meer wil bereiken, is P22 de productiepartner die dat mogelijk maakt.
Als een uitgever onmogelijk alle media zelf kan bedienen zorgt P22 voor de totale productie.
Als het zonde zou zijn om iets moois maar één keer te kunnen tonen, zorgt P22 voor een haalbaar plan, sterke partners en het programma management om nog jaren vooruit te kunnen.
Als voor de financiering een paar duizend extra betalende bezoekers nodig zijn, zorgt P22 voor meer inkomsten en een efficiënte begroting.
Als een regisseur het productiehuis ruimschoots is ontgroeid, maar niet van plan is zelf mensen in dienst te nemen, is P22 de zakelijk leider voor het volgende programma.

Op zoek naar een volgende locatie, ver buiten de reguliere theaters, om opnieuw 10.000 man publiek te kunnen ontvangen?
Op zoek naar haalbare plannen, beheersbare groei en meer continuïteit?
Voor een groot project op zoek naar een theaterincubator die je zakelijk ontzorgt?

P22 zorgt voor alles waar theatermakers en regisseurs zelf niet altijd aan toekomen.
P22 versterkt je voorstellingsvermogen, om ook met een bescheiden budget grote voorstellingen te maken die veel mensen in beweging brengen en waarover nog lang wordt nagepraat.
P22 regelt alles, van conceptontwikkeling tot repetitieplanning, van voorpret tot afterparty, op locatie en online. Precies.[/expand]
Jij maakt het mooi
P22 maakt het mogelijk

U heeft een bijzondere locatie en vraagt aandacht voor een eigen verhaal
[expand title=” P22 voor opdrachtgevers, eigenaren en beheerders” trigclass=”awesomearrows”]
U heeft een goede aanleiding
P22 maakt binnen twee jaar de voorstelling die daar precies bij past

Of het nu gaat om een jubileum, de (her)opening van een nieuw gebouw of gebied, de start van een nieuwe bedrijf, een sociale impuls voor de gemeenschap … P22 geeft iedereen een passende rol om het verhaal te vertellen en het publiek mee te nemen in de verbeelding.
Gaat het om een nieuw festival, een nieuwe presentatievorm of een nieuwe reeks? Dan helpt P22 net zolang met conceptontwikkeling, experimenteren en opschalen totdat u een product heeft dat nog jaren mee kan.

Bij u komt niemand komt die er niets te zoeken heeft
P22 opent voor één keer de deuren om de nieuwsgierigheid te bevredigen

U wilt een cast van minstens 200 lokale deelnemers die elke repetitie goed voorbereid verschijnen
P22 regelt het ter plaatse

[/expand]

U stelt niet zo maar geld beschikbaar
[expand title=” P22 voor financiers” trigclass=”awesomearrows”]
P22 maakt de planning realistisch en blijft precies binnen budget

[/expand]

P22 produceert logistiek en organisatorisch complexe voorstellingen buiten de reguliere theaters, nieuwe evenementen en spannende expedities waar veel publiek voor komt.
[expand title=” Wie zijn P22?” trigclass=”awesomearrows”]
Organisatie adviesbureau P22 is op verzoek van verschillende opdrachtgevers zakelijk leider en producent geworden van logistiek en organisatorisch complexe voorstellingen buiten de reguliere theaters, evenementen en mediaproducties. Zo organiseerde P22 voor Muziektheater De Plaats de meerjarige wijkprojecten, de grote locatievoorstellingen en jubileumvoorstellingen.
Als programma manager zorgt P22 voor planning, financiering, productie, marketing, kaartverkoop, evaluaties, adresbeheer, nieuwsbrieven en mailcampagnes.
P22 werkt in een vergelijkbare rol voor o.a. Kameroperahuis (Welstaat, Welstaatbewoners, Bruisende Buren), TG Greppel (Nieuwkomers, Blackbird), Cie.Perelman (Buik), Sneeuwvonk (DeJong&DeWitte), uitgevers en mediaplatforms.

Precisieproducent Jeanet Hacquebord realiseert ieder project op tijd en binnen budget. Zij begon P22 vanuit het Spijkerkwarts co-creatie laboratorium en leidde sinds 2011 meer dan vijftig projecten. Jeanet zorgt voor bijzondere locaties, spannende routes, heldere instructies, aanstekelijke verslagen, draagbare decors, tijdelijke foyers en alle andere organisatie, inkoop, logistiek en facilitaire zaken die makers, spelers en publiek in staat stellen zich op de voorstelling te concentreren.

lkVoorstellingsvermogensbeheerder Lex Kwee zorgt achter de schermen voor strategie, planning, concept- en productontwikkeling, programma management, financiering en andere zaken die avontuurlijke pioniers, cultureel ondernemers en innovatieve producenten eigenlijk liever uitbesteden. Terwijl iedereen nog volop bezig is met de uitvoering zorgt Lex ervoor dat alles ook op tijd klaar staat voor de verantwoording en het vervolg. Verder vooruitkijken vanuit alle invalshoeken. Iemand moet het doen. Daarom wordt Lex ook veel gevraagd als bestuurslid of toezichthouder. Zo heeft regisseur Mart van Berckel hem in 2019 gevraagd mede-oprichter en penningmeester te worden van de martvanberckelgroep.[/expand]