Ga naar de inhoud

organisatietalent

Burgemeester Toon van Asseldonk van Overbetuwe blikt terug op Verlangen naar de Overkant, de voorstelling die vanwege hoog water op het laatste moment in zijn geheel moest worden verplaatst naar Beuningen. Hij roemt de organisatie en de inzet van de bewoners die als speler en vrijwilliger (gecoördineerd door P22) meededen: “Ik heb dan ook enorm veel bewondering en respect voor al die inzet en motivatie … Niets kon je als bezoeker merken van het gegeven dat er zoveel veranderingen doorgevoerd moesten worden op zo’n korte termijn. Het was klasse.”

DeBetuwewk26_001.jpg
(correctie: er zit geen grote professionele organisatie achter Verlangen naar de Overkant, maar wel een kleine, nl. P22)

Ook andere expedities oogsten bewondering voor de organisatie.
“Dit was een avond grand cru. Zelden zo genoten van theater. Dank voor de immense organisatie en graag tot de volgende keer.”
“Wij vonden het een geweldige ervaring. Zoveel variatie, unieke locaties en vervoer, alles prima geregeld.”
“Het ‘vervoer’ van locatie naar locatie was een feest op zich, Genoten!”
“Wij hebben met een groep van acht personen deelgenomen en we vonden het een bijzondere en onvergetelijke avond. De logistiek was ook super met de dubbeldekkers en de pontjes. Kortom een dikke pluim voor de organisatoren en de uitvoerenden !!”
“Genoten door de wandelingen en de optredens buiten. Hulde aan de organisatie. Knap staaltje logistiek, de bussen stonden altijd op tijd klaar.”
“Het was een geweldige expeditie. We hebben enorm genoten. Het enthousiasme van de spelers, de perfecte organisatie en de prachtige, zonnige avond maakte het tot een fantastische ervaring. Echt super! Bedankt!”
“Prachtige voorstellingen, geweldige locaties, logistiek knap! Voor de volgende expeditie staan de schoenen al klaar.”
“Gisteren mee geweest op expeditie. Groot compliment aan alle bedenkers, makers, doeners, organisatoren en vrijwilligers. Het was geweldig mooi en perfect georganiseerd.”
“Ik vond het geweldig! Wat een prachtlocaties hebben jullie gevonden, en wat een mooie stukken! Welgemeende complimenten voor de organisatie van het geheel, want het liep allemaal soepel door en het was een geweldig mooie en comfortabele theateravond!”
“Ongelooflijk genoten én ná-genoten van deze Expeditie! Allemaal plekken waar ik nog nóóit geweest was. Bijzonder om mee te maken. Vroeg me ook steeds af, HOE dit toch allemaal zo gerealiseerd kon worden, vanuit twee startlocaties zelfs. Complimenten en tot een volgende voorstelling! “
“De expeditie was heel erg leuk en bijzonder goed georganiseerd. Hulde aan alle deelnemers, en begeleiding. Ik heb bijzonder genoten en zal bij een volgende voorstelling zeker weer van de partij zijn.”
“Wat een prachtige avond was het. Bijzonder waren de locaties en het landschap. En dan de organisatie van zo’n evenement met de dubbeldekker en de pont! We hopen op meer.”
“Geweldige avond gehad. Wat een fantastische mengeling van voorstellingen. Wat een goede timing/planning van opvoeringen en vervoer. Het was allemaal een cadeautje. Graag volgende keer weer!!”
“Een gróót compliment. Een avond/voorstelling om nóóit te vergeten!! Met verbazing, en ontzag ook, beleefde ik deze voorstelling en denk: HOE in hemelsnaam krijg je met zóveel mensen zóiets voor elkaar???? Ik neem m’n petje af, voor allen.“
“Verrassende locaties, bijzondere verplaatsingen en prachtig gespeeld.”
“Wij hebben reuze genoten van de Expeditie. Zo bijzonder om op deze wijze op speciale plaatsen een voorstelling te zien.”
“Het was héérlijk om de natuur in de avond mee te maken en op plaatsen komen, waar je ánders nóóit terecht zou zijn gekomen!!”
“Wat is deze Expeditie een enorme organisatorische en logistieke klus geweest. We hebben een geweldige avond gehad. En voor Jeanet nog een enorme Chapeau!”
“Wat een fantastische avond. De muzikanten, zangers en dansers leken boven zichzelf uit te stijgen door de combinatie van de locatie, de avondzon en de combinatie van disciplines.”

Ook voor de spelers is het leuk om aan zo’n expeditie mee te doen.
“Wat een geweldig project en wat geniet ik hiervan! Wat een saamhorigheid en gezelligheid na een relatief kort maar heel intensief samenzijn. Super dat jullie je regelmatig tussen het publiek begeven, foto’s en filmpjes maken en ons per mail prijzen om wat we gedaan hebben. Dat geeft ons zoveel energie en wordt alom gewaardeerd! Wat zal ik het gaan missen …”
“Dank aan de organisatie. Ik kan met veel genoegen terugkijken op een geslaagde expeditie. Wat een leuke ervaring.”
“Het orkest vond het jammer dat we klaar waren en dat is misschien wel het grootste compliment dat er is. Van de aanvankelijke scepsis is niks meer terug te vinden. Iedereen heeft ontzettend genoten. Geweldige reacties vanuit het publiek elke dag, dat blijft me verbazen.”
“Hartstikke bedankt, het hele team dat het mogelijk heeft gemaakt.”
“Dank voor jullie leuke mailtjes! We genieten met volle teugen. Er is een geweldig goede sfeer en saamhorigheid in “ons” koor, het lijkt wel of we al jaren met elkaar zingen. Wat een geweldig leuk project om aan mee te mogen doen! Dank jullie wel!”

“Verrassend, afwisselend, bijzonder. Deelnemers aan Expeditie W750 reageren met bewondering op zowel de locaties, de optredens, de combinaties van orkest, koren en theatergroepen, als de hele organisatie. Ook de opzet als geheel, waarbij publiek in groepjes met Amerikaanse schoolbussen van plek naar plek gaat en telkens een nieuwe verrassing krijgt is bijzonder. … Het is ook een organisatorisch wonder … Zeven publieksgroepen op een avond. Begeleiders zorgen dat niemand van de groep afdwaalt en alles strak op tijd begint zodra het publiek is gearriveerd. Krukjes en banken zijn overal voor de toeschouwers klaargezet.”
(uit de recensie van de eerste week Expeditie W750 in Stad Wageningen)
“Mooi dat dit zo kan, op al die locaties. Ik zou best willen dat ze bij ons ook zoiets deden.”, aldus een enthousiaste bezoeker uit een andere stad.

bewondering