Meteen naar de inhoud

Vliegwiel voor gevorderden

Als een regisseur, componist of gezelschap na de eerste meerjarige subsidies door wil met een groter programma, binnen of buiten de basisinfrastructuur, zorgt P22 voor het vliegwiel dat alle plannen mogelijk maakt. Van planning tot productie, publieksinkomsten en programmafinanciering, P22 regelt het allemaal.

P22 zorgt als programma manager voor alles waar theatermakers, componisten en regisseurs zelf niet altijd aan toekomen. Het opschalen van experimenten, het mobiliseren van de omgeving en het meeslepen van publiek met gedurfde nieuwe voorstellingsconcepten.
Van conceptontwikkeling en financiering tot repetitieplanning, marketing en kaartverkoop, van voorpret tot afterparty, première en randprogrammering, op locatie en online. Van projectplanning tot ontwikkeling van een eigen programmafonds, zodat de start van een nieuwe voorstelling, het volgende experiment, de verbreding met nieuwe disciplines en andere deelnemers, allemaal op eigen initiatief kan plaatsvinden.
Het P22 vliegwiel versterkt je voorstellingsvermogen, om ook met een bescheiden budget indrukwekkende voorstellingen te maken.
Met P22 als co-producent wordt de stap van drie producties per periode (van vier jaar) naar drie of meer producties per jaar mogelijk. En als het moet maken we ook de structuur om tegelijk in de basisinfrastructuur én daar buiten actief te zijn.