Walk of Doubts muziekwandeling Arnhem

Behalve stevige schoenen heb je een smartphone (met 4G en een volle accu) en een koptelefoon (of oortjes) nodig. Via de Walk of Doubts website begint de muziek bij de start van de wandeling automatisch te spelen als je browser de locatievoorzieningen mag gebruiken. De Uitnacht wandeling begint om 19:30 uur bij Musis. Ervaringen delen? Klik hier.

Later in 2020 volgen meer Walk of Doubts muziekwandelingen en concerten. Op de hoogte blijven? Vul het formulier in dan sturen wij de informatie over startlocaties, data en tijden. De eerste muziekwandeling met live performances langs de route is op 20 juni.Walk of Doubts is een intens emotionele wandeling voor het oor. Van een troostend ukelele liedje tot een extreem virtuoze paniekaanval voor cello solo en grillige jazz. Walk of Doubts bestaat uit een muziekalbum, een concert én een wandeling. De muziekwandeling wordt voor elke stad op maat gemaakt. P22 maakte samen met Eef van Breen de Walk of Doubts routes van de muziekwandelingen in Arnhem.

“Sluit de ogen. Je hebt zojuist het tafereel van een break-up verlaten en je begint aan het verwerkingsproces tijdens een wandeling. Je bent verward en emotioneel. Je geest schiet van het verleden naar mogelijke toekomsten en weer terug naar het nu. Er zijn geen antwoorden, alleen gedachten. Blijven wandelen. Stilstaan maakt de verwarring alleen maar groter, maar waar naartoe.. Dan dienen zich vergezichten aan, zijstraten, afleidingen van gedachten, andere paden en mogelijkheden.”