Meteen naar de inhoud

Walk of Doubts muziekwandeling Arnhem

Na de première tijdens de Uitnacht volgen in 2020 meer Walk of Doubts muziekwandelingen en concerten. Na maanden vol corona-uitstel en afstel is het in juni weer zo ver. De theaters gaan weer open en gezonde activiteiten in de buitenlucht zijn nu ook voor volwassenen weer toegestaan. De Walk of Doubts muziekwandeling met live optredens langs de route in Arnhem gaat door op zaterdag 20 juni.

Om de wandeling coronavrij te kunnen lopen maken we kleine groepen die met eigen anderhalvemetergidsen op pad gaan. De eerste groep start om 13:30 uur. De tweede groep start om 15:30 uur.

De wandeling duurt ca. 90 minuten. Inclusief ontvangst en instructies ben je ongeveer twee uur onderweg.
Behalve stevige schoenen heb je een smartphone en een koptelefoon (of oortjes) nodig.
Tijdens de wandeling wordt de muziek gestreamd naar de telefoon (zorg dus voor een volle accu en minimaal 100 MB 4G data).

Kaartjes zijn te koop bij Musis. Reserveer snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen.
Kaartjes voor 13:30 uur
Kaartjes voor 15:30 uur

Walk of Doubts is een intens emotionele wandeling voor het oor. Van een troostend ukelele liedje tot een extreem virtuoze paniekaanval voor cello solo en grillige jazz. Walk of Doubts bestaat uit een muziekalbum, een concert én een wandeling. De muziekwandeling wordt voor elke stad op maat gemaakt. P22 maakte samen met Eef van Breen de Walk of Doubts routes van de muziekwandelingen in Arnhem.

“Sluit de ogen. Je hebt zojuist het tafereel van een break-up verlaten en je begint aan het verwerkingsproces tijdens een wandeling. Je bent verward en emotioneel. Je geest schiet van het verleden naar mogelijke toekomsten en weer terug naar het nu. Er zijn geen antwoorden, alleen gedachten. Blijven wandelen. Stilstaan maakt de verwarring alleen maar groter, maar waar naartoe.. Dan dienen zich vergezichten aan, zijstraten, afleidingen van gedachten, andere paden en mogelijkheden.”

Voor meer informatie, agenda en aankondigingen kijk op de Walk of Doubts Arnhem website.