Meteen naar de inhoud

Muziek betovert de stad

Met componist/trompettist Eef van Breen (Eef van Breen Group) maakt P22 muziekwandelroutes in theatersteden, in de natuur en rond de rivieren.
Na de spraakmakende theatermarathon Borgen maakte Eef van Breen Walk of Doubts, een unieke combinatie van muziekalbum, live concerten en wandelroutes. P22 maakte voor het concert in Musis de route voor Walk of Doubts Arnhem. De première is tijdens de Arnhemse Uitnacht op 24 januari 2020. Later in 2020 volgen meer Walk of Doubts muziekwandelingen.

Verder maken P22 en Eef van Breen met de Betover de Stad koren muziekroutes voor Playing New York (als eerste post-corona op 17 juli 2020 in Amsterdam en op 5 en 6 september in Groningen), Circado in de Liemers en nog een nieuwe reeks muziekwandelingen, met live optredens, in Arnhem. Behalve in stadstheaters, en de straten daar omheen, worden deze routes en live optredens ook geprogrammeerd op festivals in de natuur. Afhankelijk van de lokale wensen en mogelijkheden spelen in de routes een, twee, vijfentwintig of tweehonderdvijftig musici, zangers en dichters mee.