Ga naar de inhoud

Walk of Doubts muziekwandeling en voorproefje WoodLand tijdens de Arnhemse Uitnacht op 24 januari

  De aftrap van de Arnhemse Uitnacht vindt dit jaar plaats in Musis. Daar starten ook de muziekwandeling Walk of Doubts (om 19:30 uur) en de WoodLand wandelingen (ieder half uur vanaf 19:00).

  Walk of Doubts
  Eef van Breen is bij velen bekend als componist van de theatermarathon Borgen. In Walk of Doubts zet de Eef van Breen Group de heftigste emoties om in muziek: intense liefde, een paniekaanval, euforie en berusting. Voor de uitvoering in Arnhem maakte P22 een wandelroute die precies aansluit bij de muziek.
  “Sluit je ogen. Je verlaat een break-up en begint het verwerkingsproces met een wandeling. Je bent verward en emotioneel. Stilstaan maakt de verwarring alleen maar groter. Dan dienen zich vergezichten aan, zijstraten, afleidingen, andere paden en mogelijkheden.”

  Praktische informatie Walk of Doubts muziekwandeling
  Behalve stevige schoenen heb je een smartphone (met 4G en een volle accu) en een koptelefoon (of oortjes) nodig. De wandeling duurt ca. 90 minuten. Eef van Breen loopt zelf voorop als gids.
  Voor meer informatie kijk hier.

  compositie/trompet/flugelhorn/zang Eef van Breen
  harp/zang Eva Tebbe
  contrabas/elektrische bas/effecten Stathis Elio
  cello/effecten Amber Docters van Leeuwen
  piano/harmonium/toetsen/glockenspiel/effecten Christos Yerolatsitis
  wandelroute Arnhem P22

  WoodLand
  WoodLand is de nieuwste beeldende en muzikale voorstelling van DeJong&DeWitte: een theatrale en filmische ervaring, met het bos in de hoofdrol. Tijdens de Uitnacht krijgt je een voorproefje van het nieuwe project dat na de zomer gaat plaatsvinden in Park Sonsbeek.
  Meer over WoodLand vind je hier.