Meteen naar de inhoud

Wilt u meer bezoekers?

Laat u dan inspireren door de organisatie van Wageningen (750 jaar) en Doesburg (777 jaar). Een van de hoogtepunten van de viering van Wageningen 750 was Expeditie Wageningen 750, met ruim 400 spelers in acht scènes op bijzondere locaties een organisatorisch wonder, volgens spelers, recensenten en publiek. De duizenden bezoekers kwamen van heinde en ver en kregen Wageningen op een unieke manier te zien. Dat wilden anderen ook wel. Na zijn bezoek aan Expeditie W750 vond de burgemeester van Doesburg zelfs een speciaal jubileumjaar (777) uit om Expeditie Doesburg777 mogelijk te maken en duizenden bezoekers Doesburg op een nieuwe manier te laten zien.
Toen de Maatschappij van Weldadigheid 200 jaar bestond mocht Kameroperahuis de voorstelling Welstaat maken. P22 werdprojectleider.

image-3959.jpg

Deze projecten waren niet alleen mooi, verrassend en ontroerend voor de duizenden bezoekers, maar vooral ook leuk, hartverwarmend en verbindend voor de honderden spelers, vrijwilligers en begeleiders die de voorpret van het maken van een speciale voorstelling met elkaar deelden en ook na de laatste voorstelling samen actief bleven.
Dat geldt ook voor andere projecten die P22 organiseerde, zoals Spijkerkwarts, WestWaarts, Kamp&Geit, Expeditie Stroom van de Waal, Verhalen van de Ooij, ArnhemCS, ….