Meteen naar de inhoud

Arnhem-Direct

P22 organiseerde voor AD4A redactie, productie en crowdfunding van Pantoons grote 5 jaar Arnhem Direct jubileumboek.
AD5
Bij de Stadsdebatten van Arnhem-Direct, De Gelderlander en andere lokale media zorgde P22 voor de live verslagen via Twitter en de verslaglegging op andere media.
Daarna hielp P22 met de migratie van Arnhem-Direct.nl naar een nieuw platform, organiseerde P22 de crowdfunding en de enquêtes van het Arnhems Nieuwscafé en zette P22 zich met AD4A en andere lokale actoren in voor de totstandkoming van een lokaal mediafonds waarmee onderzoekjournalisten hun publicaties in meer media kunnen plaatsen.

En als er na KAN (Knooppunt Arnhem-Nijmegen), SAN (Stadsregio Arnhem-Nijmegen), NHM (canoniek parkeerterrein in het bos), Power2Arnhem (modieuze waterstoffen) en 025 (Culturele Hoofdstad van het Oosten) een MAN (Metropoolregio Arnhem-Nijmegen) nodig is, is er altijd wel een kwartiermaker van P22 in de buurt die zorgt voor een digitale impuls waar i.metropoolregio.amsterdam een puntje aan kan zuigen: arnhemnijmegen.erd.am. Na de nodige schermutselingen over de de bouw van een hospitality tent voor het Songfestival door uitwisselingsstudenten uit de Metropoolregio Erd in Armenië wordt het domein net voor 11/11 weer uit de lucht gehaald om verder te denken over WAN (Wereldstad Arnhem-Nijmegen).