Meteen naar de inhoud

Wij zijn uitgezoomd

  Tijdens de “intelligente lockdown” zaten makers en spelers opgesloten achter een scherm. Inmiddels zijn zij wel uitgezoomd.
  P22 produceerde in juni de eerste coronavrije muziekwandelingen met live optredens en heeft voor de rest van het seizoen nog een hele reeks coronaresistente voorstellingen in de maak. Ook tijdens het voormalige festivalseizoen rond de zomervakantie, zoals Playing New York en ZOEM.
  De jarenlange ervaring met avontuurlijke expedities, spannende – maar ook veilige – muziektheaterroutes, publiekslogistiek in leegstaande fabrieken en desolate gebieden staat aan de basis van een heel scala aan modulair uitbreidbare voorstellingen. Van zeer intiem en individueel tot groot én schaalbaar naar meer dan 3.000 bezoekers zodra het weer mag. P22 maakt het.
  Herontwikkeling van een voorstelling waarbij het publiek niet meer op verboden plaatsen hoeft te zitten maar door het hele gebouw reist en overal nieuwe scènes vindt; uiteenrafeling van een marathonvoorstelling in een twaalftal overzichtelijke etappes, het recombineren van tijd en plaats, rolverdelingen en publieksaantallen is voor P22 dagelijks werk.
  Een aanleiding is zo gevonden. Of het nu gaat om de (her)opening van een gebouw of gebied, met of zonder nieuwe functies, een opwarmprogramma in de aanloop naar de de start van een nieuw seizoen, P22 maakt het meteen mogelijk.
  Makers en spelers zijn klaar met zoomen. Zij willen weer spelen, zingen, strijken, blazen, trommelen, toeteren, dansen en springen. P22 leidt het in goede banen.